Wie is pradd?

Pradd is een idee van Theo van der Meer. Met 20 jaar ervaring als partner bij een van de grotere pr-bureaus van Nederland voeg je met mij tijdelijk of wat structureler een creatieve pr-strateeg toe. Of jouw communicatieafdeling uit één persoon bestaat of uit twintig maakt voor mij niet uit.

Bij veel campagnes heb ik samengewerkt met allerlei bureaus. Van groot tot klein en van strategische vormgeving van een campagne tot het bedenken en uitvoeren van de PR bij een al bedachte campagne. Bijvoorbeeld de strategie voor de herintroductie van een kansspel voor landelijk kansspelorganisatie in samenwerking met een groot reclamebureau, de PR bij campagnes voor non-food branche promotiebureau i.s.m. verschillende kleinere reclame- en internetbureaus en de PR voor een tiental niet roken campagnes i.s.m. verschillende reclame- en mediabureaus.

B2C of B2B? Met beiden heb ik veel ervaring voor zowel A-merken als minder bekende bedrijven. Met ruim 20 jaar bureauervaring is het lijstje met branches waar ik niet voor gewerkt heb aanzienlijk korter dan waar ik wel ervaring mee heb.

Pradd

Hof van Sint Jan 25
3512 BX Utrecht
06 – 46 44 00 10
theo@pradd.nl

image